Τι μπορούμε να σας προσφέρουμε

Η τεχνολογία κινείται με ταχύτατους ρυθμούς και θα συνεχίσει να το κάνει δημιουργώντας συνεχώς νέες ανάγκες. Οι “εποχές” αλλάζουν και στόχος μας είναι να τις ακολουθούμε και να προπορευόμαστε αυτών και όχι να επαναπαυόμαστε στα κεκτημένα.

Online doctor profile
Σχεδιάζουμε και δημιουργούμε όλα τα μέσα που αναδεικνύουν την ηλεκτρονική παρουσία των πελατών μας. Ενισχύουμε το brand με τη χρήση όλων των σύγχρονων τεχνολογικών …..
web design
Γραφιστικός σχεδιασμός του δικτυακού τόπου με βάση την εταιρική ταυτότητα του ιατρού. Περιλαμβάνει την εξατομικευμένη εικαστική προσέγγιση της εταιρίας όπως αναλύεται …..
hosting
Όλες οι σελίδες φιλοξενούνται σε δικούς μας server και είναι φτιαγμένες με τις δικές μας προδιαγραφές. Daily backups και email σε ξεχωριστό server ώστε να έχουμε ασφάλεια  …..
search engine friendly
Αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ιστοσελίδας, της βελτιστοποίησης της απόδοσης της και της εμφάνισης της στις μηχανές αναζήτησης.  Τοποθετούνται τα θεμέλια  …..
Off-Page SEO
Μέσα από μακροχρόνιο πρόγραμμα συνεργασίας, φροντίζουμε ώστε να βρεθεί η ιστοσελίδα σας, στην 1η σελίδα των οργανικών αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης για …..
google adwords
Εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα να ξεχωρίστε από τον ανταγωνισμό προβάλλοντας την ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες σας στις πρώτες θέσεις της μηχανής αναζήτησης της …..
google my business
Δημιουργούμε τη δημόσια ταυτότητα και παρουσία σας, στα προϊόντα Google. Εξασφαλίζουμε τη διακριτική σας παρουσία ακόμα και όταν δεν αναζητούν εσάς.  Οι πληροφορίες  …..
Social Media Marketing
Ανάπτυξη και διαχείριση ενός ολοκληρωμένου δικτύου social media. Διαχείριση λογαριασμών επαγγελματικών σελίδων και σύνθετο πρόγραμμα προώθησης αυτών …..
Πολύ καλές ιδέες με ακόμα καλύτερη υλοποίηση. Πάνω από όλα προσοχή στην ποιότητα και στο πελάτη, κάτι που δύσκολα βρίσκεις στις μέρες μας.
Παναγιώτης Ιορδανίδης
Αν ψάχνετε την πιο καλόγουστη και value-for-money εταιρεία, ΜΗΝ κοιτάξτε αλλού
Αντωνία Αναστασάκη
Άριστοι επαγγελματίες. Υψηλής αισθητικής αποτέλεσμα που δικαίωσε και τις πιο απαιτητικές προσδοκίες μου .
Σας εύχομαι ανάλογη συνέχεια σε ότι αναλάβετε στο μέλλον!!
Ευχαριστώ πολύ!!
Μανόλης Κουσούλας
Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια που μου προσφέρατε. Η αναβάθμιση που κάναμε, με βοήθησε πάρα πολύ.
Ορέστης Νικολάου
Θέλω να σας ευχαριστήσω γιατί και μετά το πέρας της συνεργασίας μας, συνεχίζετε να με συμβουλεύετε όποτε χρειάζεται.
Αφροδίτη Τσίγκα